divendres, 25 d’octubre del 2013

Receptes per caminar: 10.000 passos al dia





recepta per avui 
10.000passos


Coneixes la recomanació de caminar 10.000 passos al dia?

Es va originar al Japó durant la dècada de 1960 .

Els investigadors japonesos van determinar que el japonès mitjà caminava de 3.500 a 5.000 passos per dia, i amb això no n'hi havia prou. A quina conclusió van arribar? si aconseguien augmentar  fins a 10.000 passos al dia aconseguirien persones més sanes i més primes.

Els japonesos van fer molta feina (avui es calcula que a cada família japonesa hi ha de mitja 3,1 podòmetres) però a la resta del mon, no va ser fins als anys 90, amb els increments de la obesitat a causa de la inactivitat i l’elevat consum de menjars ràpids, que investigadors i consumidors van tornar a la investigació del  Dr. Hatanos  dels 10.000 passos/dia.

Avui, l'Organització Mundial de la Salut ( OMS ), el Centre per al Control de Malalties d' EUA , la Fundació Americana del Cor i tot els Departaments de Salut d’arreu recomanen caminar 10.000 passos al dia per millorar la salut i reduir el risc de malalties. 



I és que ... caminar prolonga i millora la salut de l'individu i la qualitat de vida, té un impacte immediat a la salut , millora el somni , la força , els nivells d'energia i  els sentiments generals de benestar físic i mental 





I recorda..
Ni que sigui per aprimar-te, comença a caminar 10.000 passos al dia!!!!


I si us decidiu a cuina aquesta recepta, espero que us deixi un bon gust de boca ;))







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari
Marta